Рокля от новата колекция на Виктория Бекъм стана обект на шеги в

...
Рокля от новата колекция на Виктория Бекъм стана обект на шеги в
Коментари Харесай

Осмяха маркова рокля на Виктория Бекъм


Рокля от новата сбирка на Виктория Бекъм стана обект на смешки в мрежата поради необикновените цветове. Вестник „ Дейли мейл ” обърна внимание на съответната история, написа DarikNews. 

Както е посочено на уеб страницата на компанията, показаната бяла рокля е направена от копринен сатен, който придава на дрехата бляскав искра. Освен това, продуктът е украсен с дантела, а предната му част е украсена с щампа в цвят праскова. Отбелязва се, че цената е 1390 паунда.

„ Колекцията пролет/лято 2022 припомня както за спокойна атмосфера от 90-те, по този начин и за неусложнената грациозност на европейско лятно бягство “, гласи описанието на продукта.

Would you wear it?
— Metro Lifestyle (@MetroUK_Life)
Потребителите обаче не оцениха дизайна на тоалета, основан от брачната половинка на футболиста Дейвид Бекъм. Те се подиграха на продукта и сравниха роклята с нощница, изцапана от огромно леке на предницата: „ Изглежда като, че начело на нощницата е разлята чорба “, „ Неочаквана среща с „ лежащ служител на реда ” не е за препоръчване с пиенето на кафе зад кормилото ”, „ Когато те прегърна мръсно дете “.

Виктория Бекъм още не е дала отговор на потребителите.

Victoria Beckham selling £1,390 dress that looks like someone `spilt soup on it`
— The Mirror (@DailyMirror)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР